Se încarcă... Vă rugăm așteptați...

Detalii livrare

Oferim LIVRARE GRATUITĂ la comenzile ce depăşesc suma de 200 lei*.

Livarea în ţară 

Livrarea produselor se face în toată ţara prin intermediul firmei de curierat rapid Sameday.

Datorită riscului ridicat de distrugere pe parcursul transportului, NU expediem acvarii de sticlă în ţară, acestea putând fi achiziţionate doar de la sediul nostru.

 

Livrarea în oraşul Constanţa

Livrarea produselor în oraşul Constanţa se face de către personalul firmei noastre sau pot fi ridicate direct de la magazinul din Str. Cişmelei, Piața Tomis Nord Cireșica. Dacă alegeţi această variantă, veţi beneficia de un discount la produsele voluminoase (ex. saci de hrană pentru câini sau pisici). Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactaţi pentru a vă face o ofertă personalizată.


Produsele aflate în stoc sunt expediate în termen de maxim 24 ore pentru comenzile plasate de luni până joi, iar cele plasate vineri, sâmbătă sau duminică vor fi expediate luni.

Dacă doriţi să cumpăraţi un produs care nu se află momentan pe stoc, vă vom informa în cel mai scurt timp în legătură cu indisponibilitatea acestuia şi vă vom anunţa imediat ce îl vom primi pe stoc (în general acest lucru durează 24-48 ore).

 

Costuri de transport:

Sameday

Costul de transport prin curierat rapid este de 15 lei*, indiferent de greutatea coletului, pentru comenzi de până la 200 lei, peste această sumă transportul fiind GRATUIT*.

*Acest tarif se aplică doar pentru localităţile din reţeaua Sameday. Pentru localitățile situate în afara rețelei Sameday (Extra Rețea) se va percepe o taxă suplimentară de 25 lei/comandă, indiferent de valoarea acesteia. Lista completă cu localităţile din Rețea și Extra Rețea o găsiți aici.


Pentru coletele ce depăşesc greutatea de 5kg (ex. saci de hrană pentru câini sau pisici, substrat acvarii), este necesară achitarea facturii în avans. Acest lucru se va face către S.C. Total TML Trade S.R.L. în contul RO54OTPV120001253522RO01 deschis la banca OTP Bank. Plata se va efectua doar după ce vă vom confirma existenţa pe stoc a tuturor produselor dorite de dumneavoastră şi vă vom transmite numărul facturii.

Coletul va ajunge la dumneavoastră în termen de 24 - 48 de ore de la expedierea lui de către firma noastră.